Chrome Pointer

Nya dagar framför oss

   Gah, jag är så sjukt glad! Den här bloggen gör mig glad. Jag är glad över era reaktioner. Och jag behöver verkligen de här små dopaminkickarna just nu (särskilt eftersom jag har slut på ångestdämpande piller, heh), så jag... är så glad över att vara en del av det här communityt :)
 
   Nya dagar och ny logga! Enhörningen får nu bli mitt signum, dock ska den filas på lite mer. Den är nämligen sjukt stor i originalformat så den blir inte alltid så bra då den förminskas ^^'


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.