Chrome Pointer

Nu så

   Jag har haft massa att göra på sistone, men nu ska jag sätta med och rita den sista vinnarbilden från den senaste tävlingen jag hade. Jag fick beskrivningen till den ganska sent, annars hade jag gjort den samtidigt som de två andra.
   Jag blir alltså borta från dessa högre plan under åtminstone en timme eller två, men i övrigt kan jag roa er med vetskapen om att bloggen i december får sig ytterligare ett litet lyft. Jag hade dötrist i skolan idag så jag har ritat upp världens designplan samt gjort allt grundläggande designarbete, haha...
 
   På tal om det, innan jag kodar en design ritar jag alltid upp hur jag vill ha det så att jag inte bara sitter och tragglar koder utan att riktigt veta vart jag vill ha dem. Brukar ni ha en färdig plan innan ni börjar koda era bloggdesigner eller blir det bara som det blir? :)






Myra Riverfall

Japp, har alltid en plan för i princip allting. Blir det någonsin som jag planerat? Nope :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.