Chrome Pointer

Något som jag stör mig så mycket på

   Jag tycker faktiskt väldigt illa om Vandrarhemmen. Sure om man ligger efter, men att direkt sova över då nya uppdrag kommer och sen spoila på Facebook, Instagram, bloggar eller vad man nu använder, utan att ens sätta ut någon som helst spoilervarning... jag tycker det är respektlöst och sjukt jäkla tråkigt. Jag vill spela spelet själv, jag vill inte veta vad som händer långt i förväg, men för det vill jag inte behöva undvika spelets community. För det är ju inte så att jag väntar med uppdragen med flit, jag väljer bara att uttnyttja uppdragen enligt den naturliga gången ie. att vänta till nästa dag. Jag spelar ju och gör uppdragen så tidigt jag bara kan, men jag är inte miljonär och kan inte punda ut med massa pengar på övernattning hela tiden.
 
   Att varna om spoilers handlar om respekt, anser jag. Man ser på alla olika sociala medier som finns att spoilers taggas på något sätt, så att man kan välja bort dem, och det tycker jag är jättebra. Problemet kan väl ligga i hur långt man vill gå för att kalla något en spoiler - jag väljer att anta att mina läsare har kommit långt i spelet, eftersom majoriteten på servern jag spelar på har spelat ett tag. Däremot så spoilar jag inte uppdrag och liknande samma dag som det händer - jag kan berätta vad jag tycker om dem, visst, men då avslöjar jag inte vad som faktiskt händer, och om detaljer dyker upp så har jag en spoilerskylt. Jag föredrar att vänta till sent på dagen eller dagen efter innan jag diskuterar saken, för att undvika att spoila för er som inte hunnit spela än.
 
   Jag har sett att det har kommit en blogg där någon/några rotar i SSO's spelfiler för att lista ut vad som händer i kommande uppdateringar. Och det är verkligen detaljer, där. Ärligt talat tycker jag att hela det konceptet är trist. (Jag väljer med flit att inte nämna bloggen vid namn.) SSO vill inte gå ut med sina uppdateringar i förväg, och då tycker jag att vi som deras kunder får respektera det. Och är det inte roligare att undra varje onsdag? Jag tror faktiskt att mycket av magin försvinner om vi vet exakt vad som händer, jag älskar det här överraskningsmomentet.
 
   Spoiler utan att varna = Not approved. Visst ska man få skriva om precis vad man vill på sin egen blogg/sida/vad man nu använder, det har jag ingenting emot, men jag tycker att man får vara lite schyst mot sina läsare och ge ut en synlig varning om att det faktiskt förekommer spoilers, isf.
 
   (För att vara lite övertydlig - här menar jag alltså inte t ex grejer som dyker upp i julklappsutbytet på SSO, utan då folk lägger upp bilder från uppdrag som egentligen inte ska dyka upp förrän nästa dag.)


Matilda Greenstone

Jag gillar att man kan sova över om man ligger långt efter eller så.
Men jag är så fruktansvärt förbannad på de som alltid sover över och sedan spoilar spoilar spoilar. Jag blir liksom:
"Hålla, vad vill ni visa och tror ni någon vill se?"

Visst, jag tycker man kan skriva om uppdragen. Men jag ser otroligt gärna att man gör det kanske 3 dagar efter de kom så folk hinner göra de själva.

Jag undviker de flesta bloggar nu för jag hade inte gjort jul uppdragen (sov över dock :3) för att inte bli spoilad. Och hur kul är det att inte kunna kolla på de bloggar man gillar.

Nej usch och fy för spoilers säger jag :(

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.