Chrome Pointer

Misslyckat köp av häst

   Jag har sett på olika bloggar under flera tillfällen att folk av misstag har köpt fel häst. Antingen att det har buggat sig eller att något bara skitit sig helt så att man har råkat klicka hem fel djur.
 
   Jag tror att det här kan lösas på ett väligt enkelt sätt - att det dyker upp en liten bild på hästen då det här "köpebladet" kommer upp. Då vet man bergsäkert att det är rätt häst man har framför sig innan man råkar köpa fel häst :)
   Gjorde en snabb redigering på första bästa häst jag stötte på. Ser ni hästhuvudet?
 
   Jag tror ändå att det är bra med att ha något åt det här hållet, så att man faktiskt kan försäkra sig om att inget går åt skogen innan man lägger ut sina värdefulla SC ^^
 
   Vad tycker ni?


Lovisa Starheart

Jo, du har helt rätt, första gången jag skulle köpa Danska varmblodet i FP första hästen då så råkade jag köpa den gråa typ bredvid Danska varmblodet, så när jag tittade att den hästen var borta blev jag lite fundersamm.. Jag gick till hemstallet och såg att det var fel häst.. Jag förlorade mina SC så därför tittar jag noga noga innan jag köper en häst, det borde finnas en bild uppe vid karaktärs bladet som du sa.:)

Nadia Moonnight

Jag tycker att det skulle vara jättebra! Jag har aldrig råkat köpa fel häst, men jag har varit nära. Och man vill ju inte bli av med sina Star Coins i onödan.

Cecilia Starhill

Om man vinklar kameran konstigt så kan det bli så att man klickar på en annan häst en vad man ser på bilden.

Svar: Det är dock flera spelare som påstår att de inte har gjort det och ändå köpt hem fel häst, så det här var min idé för en lösning åt problemet :)
Esmeralda Silverforce

Anja Dragonheart

Du har helt rätt Esme. Din idé är super bra för jag gjorde det misstaget en gång och jag fick inte ens tillbaka min sc.. Men jag sålde hästen för jag var inte sååå himla nöjd med hästen (jo den var ju söt och så men var inte riktigt min smak). Så det är en väldigt bra idé.

Svar: I dagsläget behövs det inte alls för nu är det omöjligt att klicka hem fel häst, eftersom SSO fixade till det här tidigare i år :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.