Chrome Pointer

Min militäriska sadelkammare

   Jag har ju som sagt lite smärre OCD då det kommer till min garderob i spelet. Tänkte att jag skulle visa den här. Rätt många grejer saknar ändå, eftersom min ryggsäck var nästintill full.
   På sida 1 har jag handskar och huvudbonader. Allt har sin plats så att jag lätt ser vad jag är ute efter.
 
   På sida 2 har jag långärmade tröjor samt jackor och kappor. Allt är placerat efter typ.
 
   Sida 3 består av alla kortärmade tröjor. Allt är väldigt uttänkt även här - vissa grejer har "fel" symbol. Den understa raden med t-shirtar till höger är sådana med "kragar".
 
   Sida 4 har en massa byxor. Vida byxor högst upp till vänster, chaps högst upp till höger. Är just nu lite tveksam till vad de där två ensamma byxorna till vänster är för någe, men det finns en anledning till att de har hamnat där.
 
   Sida 5 är rätt tom, de få skor jag äger.
 
   Sida 6 har masker, glasögon och souvenirer. De översta maskerna är från spelkaraktärer, de undre från olika djur.
 
   Sida 1 på hästsidan består av sadlar. Westernsadlar uppe till vänster, "allround" upp till höger och "dressyr" nere till vänster.
 
   Sida 2 har filtar. Uppe till vänster stora filtar, upp till höger små filtar med mönster, nere till vänster små filtar utan mönster och till höger finns de små "rundande" schabraken.
 
   Sida 3 har träns. Uppe till vänster enfärgade träns. Mitten till vänster träns med mönster. Längst ner westernträns. Uppe till höger är alla träns som har olika färg på käkremmen eller pannbandet.
 
   På sida 4 finns mina sadelväskor, mina dekorationer, några gamla hästskor samt renpulvret från i vintras.
 
   På sida 5 finns mina benlindor. Enfärgade där uppe, mönster där nere.
 
   På sida 6 finns bara tre olika medaljer - som jag har fått från fiskeuppdrag. Så inget värt att visa där xP
 
   Den allra sista sidan finns mina husdjur på. Om jag väl köper in alla djur som finns lär de hamna i varsin flik efter vilket art det är.
 
 
   Så här ser det alltså ut hos mig. Tänk bara om jag kunde hålla samma ordning i mitt rum!






Exenzia

Haha oj vilken ordning x)

Svar: Heh, det kan man säga xP Tänk om jag bara kunde hålla samma ordning IRL, min mamma håller på att spunka sönder över mitt rum...
Esmeralda Silverforce

Cristina Silverbell

oj herrejösses! Haha galet duktigt av dig ändå att orka hålla ordningen! I min garderob råder kaos.. ;)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.