Chrome Pointer

Lite lagom pissed off

   Kikade in på Wikin nu på kvällen och såg att någon rolig jävel roat sig med att sabba några sidor. Asså ni anar inte hur sjukt jävla förbannad jag blir över sabotage på Wikin som jag lagt så otroligt många timmar på. Denne lille sabotör fick nu sitt IP-nummer spärrat från Wikin i ett år. Jag ser ALLT som händer på Wikin. Jag har befogenhet att spärra vem som helst från att använda Wikin. Och tro mig, de som verkligen saboterar sidor för skojs skull, de åker ut direkt. Jag ser skillnaden mellan ett ärligt misstag och rent sabotage.
 
   Jag uppskattar verkligen om folk redigerar på SSO Wiki, men nåde dig om du förstör sidor. Jag ser, och jag spärrar.
 
Esme out


Linnea Flowerstar

Det kan jag också bli lite småsur på... liksom vilka terrorister!!!! :P

Alessandra Kinglord

Tycker också att det är tråkigt. Tycker inte om det

Alicia Starnight

Så tråkigt och så elakt mot de som sitter och jobbar med denna fantastiska wiki som är så himla bra. Kollade förresten upp IP:n. Vet starkt vem det är, resultatet kom upp på en gång genom att bara söka genom mina kommentarer från igår. Du får säga till om du vill veta.

Svar: Tack, men det är lugnt. Spärrade ytterligare en lustigkurre på samma gång. Jag fattar verkligen inte hur människor kan tycka det är kul att förstöra för andra, visar verkligen hur sjukt messed up mänskligheten är. Nu var ju det här en ganska "oskyldig" sak (jag blir ju asförbannad ändå), men sen de idioter som går ut och misshandlar folk för att de tycker det är roligt... GAH, människor alltså.
Esmeralda Silverforce

Siri

Usch fyfan. Hur kan man tycka det är kul att förstöra för folk "bara för att det är roligt"?

Svar: Precis, jag fattar inte...
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.