Chrome Pointer

Liiite tidigt, är det inte?

   Igår börjades det redan i chatten - juluteritt, julridläger, "GOD JUL", jultävlingar... är det bara jag som tycker det är aningen tidigt?
 
   Jag har inte sett skymten av en snöflinga sen typ april och jag känner ingen julstämning alls, tyvärr xP Jag vet att december börjar snart, men... det känns verkligen inte som att det är jul snart! För min del känns gårdagens juluppdrag (oavsett hur åzum de än är, för de är verkligen grymma) som om de kom mitt i juni, är ni med?
   Aja, jag hoppas på att komma in i lite julstämning snart, i spelet lär det ju bli lättare då snön väl kommer ^^ Känns som att det kommer bli grymt bra, jag tror faktiskt att SSO-teamet verkligen tog åt sig kritiken från förra året :)


Exenzia

Lite väl tidigt är det väl att säga God Jul, hålla Julridläger & uteritter osv, det kan jag hålla med om haha! Tycker inte heller det känns så juligt, hade verkligen hoppats på snö, och då hade upplevelsen troligen varit bättre!

Exenzia

Hade verkligen hoppats på snö i denna uppdateringen*

Amanda Rainwood

Tycker att det är vääldigt tidigt, det är liksom inte ens december? :o

Amanda Rainwood

Tycker att det är vääldigt tidigt, det är liksom inte ens december? :o

Siri

När snön kommer tror jag att jag kommer få mer julkänsla och typ.. börja rida i tomtekostym x) Men just nu är det ingen julstämning alls.

Men jag älskar idéen med presenter. Jag älskar överraskningar av alla slag, och det är ju bra presenter. Jag kommer typ aldrig behöva köpa picnickorgar mer (har 10 st):D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.