Chrome Pointer

Kan inte välja!

   Från början tänkte jag mig det raka, men ju mer jag ser det lockiga ute i bygderna desto mer tagg blir man. Båda två är myyycket snyggare med hjälm/hatt/mysse/whatever på, och det är iofs lite synd, menmen...
   Jag lär fundera ett bra tag till - men jag kommer behöva byta hår innan jag skaffar domän. Jag har nämligen en trevlig idé till en header... yes, nu vet jag nämligen exakt vilket domännamn det blir :)
 
   Det raka känns mest som Esme men det lockiga är så fint... Vad tycker ni?
    (Hej superslarvig redigering...)






Exenzia

Jag tycker du ska ha det raka! :D

Lova was here

Raka!! :v

Nichole Starrock

Tycker att det raka passar dig bäst! :)

Lucy Westlake

Raka ffs :D

None None

Lockiga :) Har samma ansikte som du och har haft det bruna raka, jag tycker inte att det var så snyggt då håret är väldigt stelt och när man rider i full galopp ser man nacken och bakhuvudet.

//Hedvig

Alessandra Kinglord

Lokiga tycker jag passar dig

Linnea Flowerstar

Det lockiga är hur snyggt som helst!
Jag har det själv i platina blont och... ja no words!

Evangeline Silverbell

Det lockiga tycker jag!

Cynthia

Det raka helt klart! Det lockiga är blä. Det är fint i formen men texturerna suger faktiskt. Det ser liksom rörigt och suddigt ut. Det raka passar dig dessutom bättre.

Elizabeth Silverfield

Lockiga tycker jag nog, ärligt talat :3

Daniella 🌙

Var kan man köpa det lockiga?

Svar: I den nya salongen i Jarlaheim :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.