Chrome Pointer

Jag kom, jag såg, jag... vände hem

   Åkte till skolan och tänkte försöka överleva en lektion, men jag vände egentligen vid byggnaden och gick tillbaka till bussen. Då jag är förkyld klappar hela jag ihop och ingenting fungerar, är det bara jag som är så? Har så sjukt dåligt immunförsvar och varje gång det här händer (vilket är typ varannan månad) är jag utslagen i en vecka åt gången. Är livrädd för att mitt studiebidrag försvinner dessutom, eftersom jag har haft problem med att sjukanmäla mig (jag verkar inte finnas i systemet) och det lägger på enormt mycket ångest, särskilt eftersom jag egentligen inte har råd att betala min skolgång från början. Någon som har lust att byta liv i några dagar?
 
   Som tur är har jag SSO att distrahera mig med. Misty kom upp i lvl 13 igår, vilket är otroligt skönt. Inte långt kvar nu! Dock så köper jag faktiskt hem nästa häst redan i morgon och ni får se första bilden på honom i samband med att vinnarna av gissningstävlingen avslöjas.
 
   Nä, te och ångestdämpande piller. Verkar som att det får bli dagens diet.






Alessandra Kinglord

sjuk jag med. men gick till skolan för vi hade matte prov men kommer att missa sista lextion orkar inte mer

Alessandra Kinglord

sjuk jag med. men gick till skolan för vi hade matte prov men kommer att missa sista lextion orkar inte mer

Amanda Rainwood

Stay strong <3

Fiona Mcpaw

Skulle gärna byta men mitt liv har inte direkt något att erbjuda, hehe.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.