Chrome Pointer

Jag förstår mig inte på människor.

   Jag tänkte visa det här även fast vissa kanske inte tycker det är "rätt". Jag kan ändå säga att jag har varit vänlig och inte kastat skit på någon, och det är faktiskt inte lagligt att ta andras grejer. Och jag är helt förstummad över hur dåligt jag blir bemött.
 
 
 
 
   Jag tycker det är helt vidrigt att folk vågar bete sig så här på internet. Och jag tror verkligen inte att det blir bättre av att bara vända ryggen till och gå därifrån. För om de märker att de vinner på att bete sig som svin (för just nu tycker jag verkligen att de här ungarna går över gränsen) så kommer de använda sig av det för att vinna nästa fight.
   Jag lånar gärna ut mina bilder om folk frågar. Att folk bara tar bilder bakom min rygg är dock inte okej alls. Och det tänker jag banne mig stå för. Oavsett om det är en bild jag fotat IRL, en bild jag fotat i spelet, en bild jag ritat, något jag har skrivit, en video jag gjort - det gör detsamma. Mitt arbete och jag tillåter inte att andra tar det och påstår att det är deras egna.
 
   Var inte rädda för att säga ifrån om ni ser stulna bilder. Tänk bara på att inte gå till personangrepp. Håll er trevliga. Jag tycker här att jag har haft all rätt att anklaga Annie att vara ohyfsad, för det var ett snällt sätt att säga det på.
 
   Jag är ledsen och asförbannad. Jag tycker att jag har blivit felaktigt behandlad då jag säger "det här är min bild" och jag tycker inte det ska vara svårt att förstå.
 
Esme out.
   (Ni behöver inte anmäla det här eller bry er om namnen som nämns på något sätt. Jag har anmält vederbörande som betett sig opassande mot mig och om ni inte har något otalt med dessa människor personligen bör ni inte göra något åt saken. Tack!)  


Emma Greenfall

Usch det här gör mig riktigt förbannad! Jag är vän med den där Annie på FB så jag kommer anmäla henne direkt, Usch vad otrevliga dom där ungarna är.

Svar: Du behöver inte anmäla henne, det har jag redan gjort. Det här är min strid, dock tycker jag det är bra att visa för andra hur sjukt elaka människor kan vara på nätet. Tack ändå!
Esmeralda Silverforce

Alexandra Mistdawn

Ska det va så här nu? Alla stjäl saker av varandra. Jag har sett på andra bloggar då det är folk som kopierar andras bildet, låtsas vara kopior m.m Smart att skriva en signatur, eller ska man behöva ha det? Ska man behöva ha en signatur på sina eget fotograferat projekt bara för att man inte vill att stöld ska inträffa? Det är helt sjukt! Det är så hemskt, och sedan att vissa personer håller med ena personen. Då blir ju alla emot dig till slut, när det ändå finns bevis att bilden är din.

Svar: Det allra största problemet här tycker jag nog är det att jag får förolämpningar kastade i ansiktet, även fast jag vet att jag har rätt. Och vad gör det? Jag tvivlar. Jag börjar tvivla på att jag verkligen har fotat den bilden för att jag blir så illa berörd av det som sägs till mig. Samma sak händer i verkligheten. Ni vet rättegångar där folk inte vågar vittna? Det är så här det börjar. Jag tycker det här är sjukt obehagligt och därför blir det ännu viktigare att berätta för de här tjejerna att deras beteende är helt oacceptabelt.
Esmeralda Silverforce

Siri

Deras beteende är ju helt oacceptabelt - man kan inte bara kalla en person "beatch" mm bara för att man vill skrämma bort personen och det är helt rätt av dig att stå fast vid vad du säger även fast de är extremt elaka. Vad beträffar tjejen som bara hoppar in måste hon ju verkligen vara sugen på att börja bråka.

Hoppas verkligen FB gör något åt det då det är påhopp av typ 3 pers.

Svar: Är lite osäker på om jag borde anmäla tjej nr 3, fast jag blev rätt illa berörd av hennes beteende också...
Esmeralda Silverforce

Siri

Jadu, hon hoppar ju bara på dig, och jag tror man kan anmäla henne om du blev illa berörd

Exenzia

Känner själv hur ilskan kokar inom mig när jag läser detta. När folk bemöter mig så får jag rent ut sagt spel. Vart med om att folk snott mina bilder och utgett mig för att vara mig, och har blivit bemött på samma sätt. Vad är det för sätt att kalla någon för "betch"?! Som jag sa innan, det brister på uppfostran känner jag... Jag undrar verkligen vad deras föräldrar skulle säga, det hade då vart en syn. Du har helt rätt i att anmäla dom, folk ska inte försöka komma undan med sådant. Jag tycker du är trevlig och sansad medans de beter sig som skithögar allihop.

Matilda Greenstone

Jag håller med dig till 100% absolut.

Jag får seriöst spel, precis som Anna skrev, om någon gör sådär mot mig. Jag blir helt galen och vrålar IRL...

Svar: Jag är ju av den ängsligare typen så jag kryper ihop i ett hörn med ångest... gissa om min morgon var gjord då jag dessutom insåg att jag hade slut på ångestdämpande tabletter. Ett stort jäkla fml där.
Esmeralda Silverforce

Jenny Snowhill

Kanske fel inlägg att kommentera detta på med tanke på allt dedär osv.. :(
Men, jag hade en bild på min blogg där jag fick insperation från din header! :D Glömde länka första gången men nu gjorde jag det och kände att det är bäst att säga de! Mvh Jen!

Svar: Åh det är ingen fara :) vad roligt att min header inspirerade dig lite, sånt är riktigt kul att höra :D
Esmeralda Silverforce

Willow Winterborn

Kära nån vilket oväsen...
Men du har helt rätt Esmeralda, stöld av egendom, oavsett fysisk eller virituell är ett brott och även om det kanske inte lönar sig att anmäla så ska det göras. Man ska inte sitta och låta det hända. Kan föräldrarna inte fostra sina barn är det samhällets ansvar att göra det. Nu kanske det är "oskyldigt", att stjäla bilder från ett spel, men sedan kanske det går över till plagiat av texter för att få bra betyg i gymnasie eller universitet, stjäla proffsfotografier eller stjäla låttexter eller musik. Det är ganska stora brott och jag som själv jobbar med musik skulle få dåndimpen om någon stal mitt jobb. Mitt levebröd. Stå på dig. Jag vet att det gör ont att bli påhoppad, även om man uppenbarligen har det torrt om fötterna. Du har en jättefin blogg, tar jättefina bilder (som jag inte tvekar en sekund är dina egna) och du har handlat helt rätt att döma av det jag kan se. Man kan inte bara lägga sig platt och låta andra hoppa på en, det mår varken man själv bra av eller är bra i längden för barnen (och vuxna) som hoppar på en.

Filippa Goldforest

Hade de inte framstått som otroligt puckade inför mig hade skrattat. Seriöst, hur orkar de? Har de inte bättre saker för sig än att hoppa på dig utan anledning? Som det står på tidigare kommentarer skulle jag fått spel i spelet och IRL. Bra att du står på dig! När jag såg Annies kommentarer blev jag seriöst chockad.

Filippa Goldforest

Hade de inte framstått som otroligt puckade inför mig hade skrattat. Seriöst, hur orkar de? Har de inte bättre saker för sig än att hoppa på dig utan anledning? Som det står på tidigare kommentarer skulle jag fått spel i spelet och IRL. Bra att du står på dig! När jag såg Annies kommentarer blev jag seriöst chockad.

Fiona

Eh. Jag hajjar inte var Mia kommer ifrån. Det var inte du som attackerade dem, det var de som attackerade dig. Samt att varför ska hon blanda sig i om hon inte har någonting med det att göra.

Svar: Det var Mias status som det hela började på, men hon hade ingen anledning till att attackera mig.
Esmeralda Silverforce

Jamslurk

Vissa personer behöver vakna till och växa upp. UGGHH, vill slå ner dem där(oj vad våldsam jag låter), nae men att först lägga sig i ens annan sak som inte har med den andra personen och göra är bara konstigt. Att säga till dig och hålla tyst? Folk borde verkligen vakna till ibland. .__.

Daisy Eastborn

Usch så vidrigt! Du hanterar situationen väldigt bra, cred till dig och hoppas att det löser sig ♥

Anna

Herregud... >.<

Cat Winterfield

Varför ens... Varför skulle man säga att någon annans häst och bild är ens egen? De har väl en egen häst att använda. Så himla onödigt. De här personerna behöver lära sig hur man beter sig mot folk, och att det även gäller på internet.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.