Chrome Pointer

Härlig musik

   Då jag har spelat idag har jag haft spelets ljud påslaget, med hörlurar i öronen. Jag brukar spela till tv:n ljud, men ibland är det skönt att verkligen lyssna till spelet.
   Och jag funderade lite över musiken medan jag kutade runt i Jorvik.
 
   Oavsett hur mycket jag gillar musiken i Silverglade/GåD så har jag hört samma spår så sjukt många gånger. Vissa delar från SSL, fler delar från Star Stable, lika många som är nya för SSO. Men efter två år har man hört musiken så ofta att man nästan vill slita öronen av sig.
   Skördebygden känns därmed ännu mer nytt och fräscht. Det är jättehärligt med helt ny musik, som jag ändå tycker känns perfekt för SSO. Det var något som behövdes, och efter att ha sprungit runt ett tag i Skördebygden med nya ljud känns det lite roligare att återvända till Silverglades bekanta toner. Man blir hemmablind, trött på den man har, men man lär sig att uppskatta det mer om man kan välja bort det ibland, tycker jag :)
 
   Jag har verkligen återupptäckt spelets musik, och nu ska jag verkligen börja lyssna på den oftare än vad jag gör - det ger ju lite mer spelkänsla än att ha avstängt ljud eller lyssna på egen musik (även fast det sistnämnda också är sjukt nice) ^^
 
   Jag red för några timmar sedan genom Gröndal och förundrades på nytt över både den fantastiska miljön samt den härliga musiken ^^


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.