Chrome Pointer

Grejer på gång

   Jag sitter och fifflar och donar med den nya Weebly-sidan. Det är sjukt mycket jobb kvar, men det kommer bli åzum. Jag försöker använda så mycket officiella bilder som möjligt, så att man verkligen speglar spelet... så som det ska vara, om jag kan uttrycka mig på det viset.
 
   I övrigt ska jag levla och fota, ska bara invänta att folkströmmen här hemma har avstannat (familjen ska bort över helgen och efter att ha krockat in i bästa vännen på tåget lovade hon att komma förbi och äta upp mina kakor) innan jag sätter mig med såna grejer ^^
 
   Så mycket att göra, så lite tid... xP


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.