Chrome Pointer

Fatal Error... asså kom igen

   Nu har Fatal Error varit ett problem i spelet väldigt länge. Och det känns... inte så bra, tycker jag. Det visar ju på att något inte stämmer, att man råkar ut för det. Senast fick jag det igår kväll, och jag pallade seriöst inte logga in igen efter det.
   Med tanke på att så sjukt många råkar ut för Fatal Error ibland så måste det ju vara något som spunkar upp med spelet. Dock är jag inte särskilt insatt så jag ska väl inte säga för mycket, men borde inte det här... gå att åtgärda på något sätt?
 
   Har ni råkat ur för Fatal Error någon gång?


Haley Northbell

Ja massvis av gånger, men inte alltför ofta som tur är.

Jag brukar heller inte logga in efter att jag fått fatal, blir så omotiverad om man är till exempel mitt uppe i levling, eller gör ett uppdrag där man är tvungen att springa långa sträckor fram och tillbaka, då har jag liksom ingen lust att göra om det igen haha när jag får fatal error. ;)

Nadia Moonnight

Jag får det ganska ofta, men det brukar mest vara när jag går in i hemstallet.

Matilda Greenstone

Ja jag hatar det. Det jobbigaste är om du tex stängt alla sprickor och rider mot VD och så bah poff :3

Rose Greenhill

OH ja. Får det i regel flera gånger om dagen. ;_;

Siri

Oftast 2 gånger per dag... Usch.

Amanda Rainwood

Det varierar, men minst en om dagen, typ. Ibland blir det fler.. :|

Alessandra Kinglord

typ alltid när datorn blir varm

Maggie Westbridge

Brukade inta vara så utsatt av det men på senaste tiden plågar det min 2 - 4 gånger i timmen.. >.<

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.