Chrome Pointer

Farliga grejer idag

   Jag är väl överlag ganska värdelös på det mesta då jag kommer ut i den riktiga världen, och idag tänkte jag försöka mig på att baka... om jag inte återkommer till kvällen så vet ni att jag har avlidit i processen.
 
   Facebook svarade mig gällande Annies kommentarer och tydligen var det inte trakasseri (asså seriöst?) så hennes kommentarer får stå kvar. Jag har blockat henne iaf, eftersom jag tycker sånt där beteende är oerhört opassande, och jag tycker det är synd att Facebook låter det stå kvar utan att ge mig möjlighet att gå vidare med min anmälan. Det enda jag kunde välja mellan var "mejla Annie och be henne ta bort kommentarer" eller blocka henne. Dagens system främjar de här respektlösa internetanvändarna och det är helt fel!
 
   Nu måste jag faktiskt kuta iväg, men I'll be back.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.