Chrome Pointer

Det måste vara något seriöst fel med mig

 
   Mhmm, I'm at it again... Nejmen det finns så många olika utländska "hjälpsajter" till SSO, men jag har än så länge inte hittat en enda bra svensk. Verkar som att vi svenskar hellre bloggar? Sååå det bidde likadant som det bidde med Wikin från början - istället för att stoppa huvudet i sanden såsom jag ofta gör så fick jag mig en snilleblixt och här sitter jag igen.
   Tänkte att det blir den mest efterfrågade informationen från spelet, tror det här kan bli rätt schyst. Om inte annat blir det ett litet kul projekt för min del, jag gillar ju att skriva om ni inte har märkt det än xP För min del gör det ändå lite detsamma om den sprids eller inte, själva processen med att skriva tycker jag är roligast i slutändan ^^
 
   Blev grymt inspirerad till det här igår kväll då jag hittade Paige Nightlees fina sida, den är på engelska men jag tror inte att det är alltför svårt att förstå ^^ Kika in på den här :D


Willow winterborn

Vilken bra idé! Jag och en till tjej håller just nu på att översätte star stable database (Abbie Starwatchers websida) till svenska. Men det är ju mest en kläd och utrustningskatalog. Tillsammans med SSO wiki så skulle ju en sån websida göra informationen om SSO på svenska komplett.

Svar: Jag såg din kommentar i Abbies gästbok! Tycker det är åzum att det börjar hända lite med SSO's svenska information, så du ska ha stort cred som hjälper till :D
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.