Chrome Pointer

Denna eviga levling, suck

   Nu är Misty iaf halvvägs till lvl 15. Jag kan inte lämna en häst sådär "icke-färdig levlad", jag får lite ångest. Just nu funkar det dock rätt bra, jag gör de lopp jag pallar med Misty och återvänder sedan till hem till Jorvik(stallet) för att hämta Remus och köra resten av loppen med honom. Han är inte över lvl 3 än, men det går ändå framåt.
   Om det kommer dressyrtävlingar till spelet vet jag vilken häst som kommer vara mitt förstahandsval där, hehe ^^
 
   I övrigt har jag nu planerat för nästkommande två hästar. Ugh, jag kommer aldrig bli fri från levlingen x) Hingstar, båda två. Tänkte att häst nummer tio skulle bli ett sto, men vet inte om jag har drömhästen framför mig i dagsläget. Undrar om jag hinner fylla upp stallet med tio hästar innan Hästön kommer?
 
   På tal om antal hästar, hur många hästar äger ni just nu, och hur många är färdiglevlade?






Lisa Winterstorm

Jag har 10 hästar... bara en är lvl 15 x)

Evangeline Silverbell

7 hästar, 4 klara ^^
övriga är i level 11, 6 och 2.. :p

Alicia Starnight

7 st, alla färdiglevlade ;)

Northon

Har 5 kusar, en färdiglevlad... Jag köpte den svarta oldenburgaren när den kom ut och han är inte i level 15 än... Haha jag är för lat ;_;

Maria Moondaughter

4 stycken varav en är färdiglevelad... Orkar aldrig levela :P

Genevieve Nightbard

Enjolras, Vidstige och Nightsong är maxade. Just nu jobbar jag på Donnie, sen har jag ju Hansi, Puck, Vanrana och Lysanthir kvar.

... Och mer hästar jag vill ha in i stallet : ( Men det känns som att inaktiva hästar kan få gå upp i level 10. Det blir ett sånt djävulskt nötande de sista 5.

Lucy Westlake

10 hästar varav 8 i level 15, en i level 13 och en i level 1 ;__;

Renee Bluebridge

7 hästar, 6 är färdiglevlade och den sista har en halv level kvar till level 15 x)

Nadia Moonnight

Jag äger 5 hästar och alla är färdig levlade! Jätteskönt ^^

Willow Winterborn

Jag har 4 hästar och en ponny. 3 hästar är i level 15, en häst är i level 11 (snart 12) och ponnyn är i level 4, snart i level 5). Ponnyn levlar jag bara i ponnyloppet, har aldrig kört en annat lopp med honom.

Lara Mcfield

Har 5 hästar, varav en ponny. Två är färdiglevlade, hinner helt enkelt inte. Resten av hästarena är i level 3,3 och 6 tror jag...

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.