Chrome Pointer

Denna dag då

Idag ska jag plocka ut ett par hästar och fota massor, för nu har jag lite ont om bilder. Jag har hellre en massa bilder på lager än att det händer att jag inser att jag inte har en enda ovisas bild ;) dessutom blir det bloggfix på hög nivå (eller inte). Nejmen en massa småsaker ska fixas, och i morgon ska jag testa något nytt. Det blir kul att se hur allt fungerar :) kan iaf säga att den nya headern är helt klar, och jag är sjukt nöjd med den!

   I spelväg händer inte så mye just nu. Fiskade ju upp Mr Evil igår, skönt att ha det gjort! Nu ska jag bara fiska på de dagar då man slipper röra sig så långt för att hitta fisk.
   Och Remus är fast på lvl 7. Just nu rider jag bara loppen jag har lust med, jag känner att det finns en risk för att jag tröttnar helt annars.

   Det var typ det, jag återkommer senare ^^


Sally Lightbridge

Åh! Ser verkligen fram emot alla nya bilder och den nya headern! Även fast jag tycker att du borde ha kvar den du har nu, den är så jewfla fin! <3

Svar: Åh, tack :D Förhoppningsvis gillar du då den kommande headern, den innehåller flera element från den jag har nu ^^
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.