Chrome Pointer

Den nya hjälpsidan - välkommen att kika in

   Weebly-sidan är lååångt ifrån klar, för det finns så sjukt mycket att täcka! Meningen är att man här ska få svar på alla de här vanliga "idiotfrågorna", alltså såna som vrålas ut i globalchatten trots att frågan svarades på för knappt en minut sedan.
   Tanken är att denna sida ska vara en lite "vänligare" version av SSO Wiki. Det är inte lika sterilt som en Wiki, utan lite mer personligt skrivet så att läsaren har lättare att ta till sig texterna. (Hoppas jag, iaf ^^') Men eftersom det hela är ett Wikiprojekt så ska jag infoga länkar i texterna, så att man kan läsa mer på den "riktiga" Wikin. Typ så som det ser ut i många av mina tidigare blogginlägg, om ni minns det.
 
   Som ni ser om ni klickar runt så finns det sjukt mycket kvar att göra. Alla rubriker i huvudmenyn är åtminstone halvfärdiga, men deras underrubriker i dropdown-menyn kräver fortfarande massa jobb. Nu finns det åtminstone en grund, och jag tror det här kommer bli jättebra - jag startade ju det här projektet i tisdags, så jag har ju kommit en bit :)
 
   Så välkomna in till ssowiki.weebly.com, och glöm inte att komma tillbaka hit och berätta för mig vad ni tycker om den :D
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.