Chrome Pointer

De nya hästarna

   Nu kom det ju faktiskt hela fyra nya hästar tillsammans med Skördebygden, och jag har helt glömt bort att skriva om dem - fy på mig. Ni får tyvärr leva utan bilder, men jag tror att alla vet hur djuren ser ut vid det här laget.
 
   Jag blev lite förvånad över att vi fick en Westfalisk häst och en Selle Francais - två helt nya raser! Första gången hittills som en ras introduceras då det bara är en enda häst från rasen. Vi får väl hoppas att de två stackarna får minst en kompis var snart.
   Den Westfaliska hästen tycker jag var dögullig. Dock tycker jag, som många andra, att den skulle vara ännu snyggare om den hade vita kotor på bakbenen också. Jag har faktiskt lite problem med hästens ansikte också, det känns som att man inte riktigt ser ögonen... Men i övrigt gillar jag verkligen hästen, fux är ju en såpass vanlig färg att det verkligen behövdes en till i spelet, och jag gillar dess röda nyans :)
   Selle Francais-hästen är helt gudomlig! Jag älskar den glänsande hårremmen, sjukt snygg häst. Om något hade jag väl velat att de svarta benen gick upp över knäet och hasen, men aja, den har iaf svarta ben till skillnad från Iddy.
 
   Och de där två ponnyerna... Den mörkt bruna med svart man - näej. Tyvärr var den ingen hit hos mig. Jag tycker nästan att den redan fanns i de där bruna ponnyn med silverman på Ponnypråmen, och dessutom tycker jag att den nya ponnyn har för ljusa hovar för kroppen. Det ser liksom inte balanserat ut tycker jag, bruna hästar utan vita tecken har ju svarta hovar och i min skalle ser de ljusa hovarna bara fel ut.
   Den bruna med skiftningar är lite... jag kan liksom inte bestämma mig för vad jag tycker om den. På ett sätt ser den plottrig ut, på ett sätt tycker jag den är dögullig och huvudet är faktiskt väldigt fint. Jag har lite lust att köpa hem den, men jag avvaktar och ser om jag blir mer förtjust i den framöver. Annars får det nog vara ^^
 
   Vad tycker ni om de fyra senaste hästarna?
 
   (Esmesilverforce.weebly.com är återigen uppdaterad!)






Karoline Westwood

Jag vart inte jätteimponerad över det nya hästarna ponnierna var lite nääe, som du sa. Men westfaliska och selle francaisen var inte heller super wohoo.. Men selle francais-hästen börjar intressera mig liiiite mer för varje dag som går ;)
Det var min åsikt, hoppas du inte tog illa upp över något <3 :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.