Chrome Pointer

Butikerna i Jarlaheim

   Mycket är ju stängt just nu, men det lär ju öppna rätt snart :) Och man har ju lite förhoppningar, i denna nya, stora stad.
 
   Jag är väldigt nyfiken på djurbutiken som ligger mittemot Gavins hus. Kommer den innehålla samma sortiment som Pet Shop Girls i Fort Pinta, eller kommer det helt nya djur? Jag vet att många har spekulerat om att en av katterna som syns på hammockar runt om i Skördebygden kanske dyker upp, och det skulle jag gilla för jag tycker att den är sjukt söt ^^
 
 
   En annan sak som har fått lite spotlights på sig är skönhetssalongen som just nu är stängd. Alla jag har sett prata om saken tror att det kommer nya sminkningar och nya frisyrer. Ny sminkningar kan jag hålla med om, alla vi har nu har ju funnits ett bra tag och åtminstone en ny skulle sitta fint. Som en uppdatering av sortimentet.
   Det många hoppas på just nu är nya frisyrer där man har alternativet att välja längre hår till karaktären. Jag skulle älska det, eller om inte längre hår, så en frisyr som är runt samma längd som den jag har nu fast lite annorlunda. Jag börjar få lust att förnya mig, men jag tycker inte att det i dagsläget finns någon frisyr som passar Esme.
   En annan sak jag hoppas lite på en är donut, alltså en snygg dressyruppsättning. Tänk va, kunde vara dösnyggt till en dressyroutfit!
 
   Innan Skördebygden öppnade spekulerade vi alla om vad som fanns i de nya butiksstånden som vi i trailern såg bland annat vid Jorvikstallet. Jag blev lite besviken då jag insåg att det bara fanns hästmat och sånt där, fast iofs var det ju en smart och praktisk grej. Men, ska det komma såna även till Silverglade och GåD eller kommer det vara exklusivt för Skördebygden?
 
   Men man blir ju väldigt nyfiken med tanke på antalet stängda butiker. Det är många. Lägg då till de stängda butiker som finns på andra ställen, ie. Arenan, Stablebucks, gårdarna där vi än inte har uppdrag. Hur ska de kunna fylla ut allting? De måste ha hur mycket idéer som helst på lager...
   Eftersom de åtminstone har planer för så många butiker så hoppas jag att de börjar slå upp sina dörrar snart. det finns ju en stängd butik som ser ut som The Fashion Barn nere på torget, den är jag sjukt nyfiken på! Visserligen lär allt där inne kosta Star Coins, men den måste ju vara värd besväret känner jag.
   Sen hästhuvudet på skylten vi fick se i trailern, kommer det faktiskt dyka upp? Dekorationer har ju fått sig en egen skylt i deras nya butiker, och jag har funderat på om hästhuvudet var någon slags tidig version av den nuvarande skylten. Problemet är ju att man vet inte hur det egentligen ligger till xP
 
   Jag är väldigt nyfiken på alla butiker och hoppas att de börjar öppna snart. Det ska bli riktigt spännande att se hur det här blir :D


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.