Chrome Pointer

Börjar få ordning på taket

 
   Har fixat lite bilder nu, så bloggen håller sig lite färgglad även i morgon ^^ Sen har jag ett par nya inlägg på lager, men just nu har jag verkligen lust att analysera något lite djupare - har bara inga bra idéer just nu.
   Jag vill bara säga att jag verkligen hoppas att ni tar min lilla sign-off nedan på allvar - det är alltid okej att ställa frågor, och ni får när som helst önska inlägg :) Häromdagen var det t ex någon som ville att jag skulle skriva ett inlägg om mina hästar, och jag hänvisade där till kategorin "Mina hästar", där egentligen all information finns. Tycker ni kanske att jag borde sammanställa pållarna till ett enda inlägg istället?
   Nejmen ni får verkligen komma med egna grejer om ni vill, jag är alltid tacksam för nya idéer :) Och glöm inte att den som önskar inlägg alltid får en blogglänk tillbaka då jag väl har skrivit inlägget ^^
 
   För att avsluta det här - nu är det här en lite mer strukturerad "Ni väljer rubriken". Så kommentera om ni har något ni tycker att jag ska skriva om! :D


Daniella 🌙

Inlägget "min lilla tävlingsponny" går inte att kommentera nu (23:34) så du vet. Vet inte vad det beror på :/

Svar: Det ska inte heller gå att kommentera eftersom det är schemalagt till i morgon, antar att BloggEsse spunkar lite som vanligt bara :P
Esmeralda Silverforce

Daniella 🌙

Jaha. Det ligger överst i din blogg iaf.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.