Chrome Pointer

Bloglovin'

   Jag följer många bloggar med Bloglovin'. Jag tycker det är jättepraktiskt, då har man alla bloggar samlade på ett ställe. Sen går jag in på många bloggar ändå "utan" Bloglovin', eftersom inläggen ibland är lite sega på att komma upp där.
   Det jag letar efter då jag följer en blogg är... bloggen måste vara lite seriös. Det här "hej idag var jag ute med min klubb", "hej idag var jag ute med mina kompisar och red", "hej idag var jag i Fort Pinta", liksom då uppdateringen bara består av såna inlägg är det inte värt det. Däremot älskar jag fina bilder, samt inlägg där man märker att författaren har tänkt till lite :)
   Jag följer alla bloggar jag kan via Bloglovin'. Då har jag koll även på de som kanske inte uppdaterar lika ofta som många andra, vilket är nice ^^ den enda bloggen som inte verkar gå att följa via Bloglovin' är Miranda Moonbells blogg, vet inte varför det är helt omöjligt...?
   Det jag kan säga är iaf att jag just nu följer 38 SSO-bloggar via Bloglovin' ^^
 
   Använder ni er av Bloglovin' för att ha koll på SSO-bloggar?


Nadia Moonnight

Inte så mycket, jag följer bara 4 bloggar på bloglovin'.

Lara Mcfield

Följer massa både IRL blogar och SSO bloggar. Men inte jag heller kan följa Miranda :/

Siri

Följer bara de som har en Bloglovin' knapp eftersom jag aldrig har orkat lära mig Bloglovin' x)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.