Chrome Pointer

Bara för att jag har allmänt astråkigt

Hej och hallå. Jag har astråkigt och måste sitta en timme och vänta på min kamrat i Globen, så jag tänkte dra in en vända här för att döda minuter.
Jag är sjukt trött och jättehungrig, men torgskräcken hindrar mig från att faktiskt gå och köpa något vettigt att äta då jag är helt själv. Vad gör man istället? Jo, köper en fet godispåse och sätter sig i ett hörn som är folkfritt.

Att döma av kommentarerna på förra inlägget var det typ tre av er typ 180 läsare som skulle på Horse Show. Skulle faktiskt tro att det är några fler än så, eftersom typ 50% av er är stockholmare. (Som sagt, jag ser allt xP) 
Då man ändå tänker sig att Horse Show är en samlingsplats för hästmänniskor blir jag faktiskt supertaggad på en SSO-träff. Det vore jättekul med något lite mer avancerat än den lilla träffen med shettisponnyn tidigare i höstas, och om det var lite mer arrangerat skulle jag nog kunna våga mig fram ^^

Om någon faktiskt letar efter SSO-folk idag så traskar jag runt i för stora vinterridstövlar, en stor blå jacka och en rödsvart ryggsäck. Fashionista jao (y)

(Och nu har jag dödat fem minuter och ska bara vänta i 55 minuter till. Yaaay)


Lily Silverhall

men alla ksk inte har tid/råd, jag har tid och råd (!!) men gick på spanska ridskolan i år och ville spara de andra pengarna till att köpa ny tävlings ponny i vår :), alla häst älskade stockholmare behöver inte gå på horse show ;)

Lily Silverhall

men alla ksk inte har tid/råd, jag har tid och råd (!!) men gick på spanska ridskolan i år och ville spara de andra pengarna till att köpa ny tävlings ponny i vår :), alla häst älskade stockholmare behöver inte gå på horse show ;)

Svar: Fast jag menar mer att det känns lite mysko med så få eftersom jag inte har kunnat gå tre meter här utan att se någon som jag känner :P
Esmeralda Silverforce

Siri

Jag skulle defenitivt komma på en mer arrangerad träff - det var askul att möta massa SSOare jag kände :D

Genevieve Nightbard

Lätt att det måste bli en redig träff! (fast det snackade vi ju om när jag var i fjollträsk) Och med rejäl förvarning så att jag kan ta mig upp. (y)

Alessandra Kinglord

Såg dig där och ropade hej men inget svar men det gör inget

Svar: Åh förlåt, jag hörde dig nog inte :(
Esmeralda Silverforce

Sofia Diamondnight

OMG såg dig!!

Svar: Haha, hoppas att du inte blev bortskrämd ^^'
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.