Chrome Pointer

Bara för att jag är nyfiken

   Undrar vad folk använder, så - vad tycker ni är bäst? Ni får gärna berätta varför just det program ni använder är bäst i kommentarerna :D
 
Vilket program är bäst för screenshots i spelet?
  
pollcode.com free polls 
 
 
   (Själv använder jag Fraps, om någon undrar ^^)


Lara Mcfield

Jag tar vanliga screenshots, som dom beskriver det under hjälp fliken på hemsidan, har aldrig fått Fraps att funka ^^

Nadia Moonnight

Jag fotograferar med Prt Sc, jag får inte ladda ner något sånt pogram. Men jag tycker att det fungerar bra, förutom att man alltid måste gå in och spara bilden i Paint först.

Cecilia Starhill

Jag fotar med Print Screen när jag bara ska ta 1-4 bilder men när jag ska fota mer så brukar jag använda fraps. :)

Felicia

Jag använder mig av Bandicam. Började med att använda Fraps, men så hände det programmet upp sig, och gick knappt att använda längre, så det slutade med att jag laddade ner Bandicam, som jag använder än idag :)

Maria Moondaughter

Jag använder Bandicam. Jag hade Fraps först, men bytte då jag tycker gratisversionen hos Banditcam är bättre och tillåter mig använda fler funktioner gratis :).

Alexis Waterstorm

Eftersom att jag inte vet hur man ska ta foton med Fraps eller Bandicam så använder jag bara PrtSc och klistrar in i paint, beskär och sparar.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.