Chrome Pointer

Allt detta tjat om snö

   Jösses, alla har verkligen snöat in sig (höhö, snöat in sig) på snö! Jag tycker faktiskt att det känns liiiite tidigt med snö i spelet...
   Jag kan tänka mig att snön kommer till Silverglade nästa eller nästnästa vecka. För att vara ärlig längtar jag inte sådär jättemycket. Dels vet jag att jag tröttnar på snön efter ett par veckor, dels tyckte jag inte att snön var särskilt välgjord förra året, tyvärr. Då man galopperade över Everwindfälten var det fortfarande grönt gräs som sprätte upp efter hästens hovar, och i Valedale, där det bör vara som kallast (upp i norr och med snötäckta berg två meter bort) var det fortfarande värsta sommaren. Jag menar inte att snön borde ha uteblivit, jag tycker det är fantastiskt att det faktiskt blev snö, jag fick bara ingen bra känsla av den.
   Självklart vill jag ändå ha snö över julen i spelet, såsom det var förra året. Förra året spelade jag dessutom med posteffekter, så allt var grått och trist, tror att det blir lite bättre nu då jag har stängt av dem. Men jag hoppas ändå att SSO-teamet har hunnit fila på snön, så att det ser bättre ut. Jag hoppas att snön sträcker sig längre än förra året, så att man faktiskt verkligen märker att det är vinter. Jag hade inte riktigt den känslan förra året.
   Sen vill jag också väldigt gärna att sjöar, floder och hav fryser till lite. Ett isblock här och ett isblock där, liksom. Det tror jag skulle göra så mycket.
 
   Jag bor ju som sagt i Fjollträsk och vi har inte sett skymten av snö. Här är det kargt och rått, ibland har det varit frost över natten och då är det halt som bara den nästa morgon.
   Har ni snö hos er?


Siri

De har ju haft ett år på sig att fixa till snön, och om jag känner SSO teamet rätt har de tagit till sig kritiken från förra året och fixat till snön lite, precis som att denna Halloween blev bättre än förra årets.

Nej, jag bor ju vid Norrmalm och ingen snö i sikte här inte. Som mest ett litet lager is på vattenpölar

Svar: Man får verkligen hoppas att den här vintern blir bättre, det jag undrar över är om de faktiskt har haft tid att verkligen ta tag i snön... fast det får man ju hoppas :)
Esmeralda Silverforce

Alicia Starnight

Håller med dig, välgjord snö vill vi ha!

Nadia Moonnight

Här i Alingsås har det snöat en natt, men den smälte bort direkt.

Jag hoppas också att snön blir mer välgjord i år.

Lucy Westlake

Vi har haft snö sen i oktober hemma hos mig x)

Svar: Haha oj, bor du långt norrut?
Esmeralda Silverforce

Alessandra Kinglord

Is kallt här i Närke men ingen snö (vilket jag tycker är skött är mer en sommar person)

Exenzia

Bor på Öland så jag har inte precis sätt någon snö, ingen frost och ingen is heller för den delen. Men kallt, det är det!

Genevieve Nightbard

Teheeh... Fjollträsk. <3

Svar: Mehehehe
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.