Chrome Pointer

Allmäna småfix nu på morgonen

   Resultatet av tävlingen finns längre ner på sidan, om ni har vunnit ser ni till att kontakta mig så fort som möjligt så att ni får era priser :)
 
   Såja! Remus finns med i headern, min karaktärsinfo är uppdaterad, jag har lagt till en translate-bar till vänster och esmesilverforce.weebly.com är uppdaterad med info om Remus samt en liten guide om hur man hittar på sidorna (vet inte om folk har fattat att man ska klicka på rubrikerna i menyn?). Jag ska lägga till ytterligare info om hästarna där, ska bara försöka komma ihåg det också.
 
 
   Nu på morgonen tog jag ut Remus för att fota honom. Asså wow, säger jag bara. Han är min första stora häst, jag har aldrig ens ägt en Frieser till skillnad från många andra, och det där steget är ännu häftigare än jag trodde! Det enda jag inte riktigt gillar med honom är manen och svansen... manen är lite häftig, men pannluggen ser så stripig ut, och svansen ser bara ut som en kompakt korv. Så jag vet inte riktigt vad jag vill göra med det, har funderat på att klippa om allt så att han har samma man och svans som Ash och Iddy. Dock så gillar jag den vilda manen, den påminner mig lite om just en varulv.
   För självklart (jag antar att alla har fattat det) så är min pålle döpt efter Remus Lupin från Harry Potter-böckerna. För er som bara läst böckerna på svenska är Måntand den svenska översättningen på Moony, Moony = Mooneye (vi kan säga att det bara är en alternativ stavning). Ja, jag tyckte att jag var så sjukt smart där. Den som är lite vaken ser att min häst är född 1998. Ni Potterheads lär förstå, om man säger så.
 
   Ni lär ser mer av mig idag, jag ska levla vidare Misty (nu är det bara några dagar kvar innan det blir lvl 15) och dessutom kommer jag inte kunna hålla mig från att glida runt med min nya, fina pålle. Wihihi ^^






Siri

Jag tycker det är så himla sad när Remus och Tonks dör, jag satt seriöst och grät.

Svar: Jag kan säga så här - jag har en enda gång i hela mitt liv gråtit då jag läst en bok. det var då jag läste att de två dött. Jag började storgråta, kastade ifrån mig boken och vågade inte ens ta i den på ett par timmar. Ärrad för livet efter den händelsen </3
Esmeralda Silverforce

Alexandra winterboll

Vilken klubb är du med i?

Svar: Night Guards, som ägs av Genevieve Nightbard.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.