Chrome Pointer

Ack detta nya fiske

   Jag ser överallt hur folk snabbt jobbar upp sitt rykte med Jorviks södra fiskeklubb, men jag pallar seriöst inte. Jag blev nyss beundrad hos Mr. Trout och behöver verkligen en paus från detta hemska fiske! Sen ligger förstås lite i att jag har haft ont om tid de senaste dagarna och inte har hunnit spela så mycket som jag skulle vilja...
 
   Idag ska jag fiska. Och levla. Remus är på lvl 9. Jösses, vet inte om jag kommer orka så mycket mer x) Dock är jag i desperat behov av nya bilder till bloggen för just nu har jag faktiskt inte en enda på lager, så jag ska logga in nu direkt och fota ett par.
 
   (Btw, om man på något sätt ändrar sitt utseende och den enda människan man känner som faktiskt märker något är nästintill blind (bokstavligen) - hur ska man ta det? xP)


Melissa Silverforce

åh, men ang fisket, jag kände samma, jag var inte ens beundrad i jorviks fiskeklubb. Jag hade börjat bli glad över att jag var över 5000 på gamla fisket. Och jag gillar verkligen inte de uppdragen, men jag är beroende av att vara beundrad. Därför gör jag dom ändå (och nu är det ju en extra morot när man får lite xp varje gång man höjer ryktet nu). Men de nya uppdragen i fisket går verkligen snabbt! Jag är redan över 5000 där och det gör det liksom värt. Fast det är nääästan så jag känner att det går lite för snabbt nu, men hellre det, och känna att ryktet rör sig. jag har fiskat varje dag sedan nya fisket kom, och jag uppskattar belöningarna sso ger oss efter varje höjning i ryktet! De är verkligen grymt generösa denna gång. Jag känner mig otacksam, men jag hoppas verkligen detta var det sista i fiskeväg som sso gav oss x)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.