Chrome Pointer

Whop-whop-whopa

   Okej, det blir väl massa SSO idag ändå för jag har sett alla avsnitt av Bones som finns uppe på Swefilmer. Jag älskar Bones. Och The Big Bang Theory. Och en massa andra grejer som inte alls hör hit. (Potterheads, ni vet väl vilken fantastisk dag det är idag?)
 
   Nejmen jag ska släpa mig till Valedale för att köpa den där bruna hjälmen, den var snygg.
 
 
   På tal om andra saker (jag gillar att byta ämne idag) så har jag nu kommit fram till vad min tredje hingst ska heta, den dagen denne nu införskaffas. Jag har nu fyra fantastiska namn planerade och nu kan jag knappt vänta på att det ska komma fler hästar. Jag saknar att ha en pålle att träna.
   Fast jag funderar lite på en av hästarna som redan finns ute i stallen. Och det kan hända att denne hamnar i mitt stall... Men jag är ute efter den där klickande känslan som bara säger "där är min häst".
   Åhåhå, det ska bli så spännande, det här.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.