Chrome Pointer

Whop whop onsdag

   Om ni får chansen, smaka de nya delicatobollarna med Tyrkisk pepper (heter det så? Alla säger och skriver olika). Ojojoj, det var grejer det, nu kan jag sväva på små moln resten av dagen.
 
   Nejmen idag bör det väl hända grejer, men det är ju ett tag kvar. Jag brukar undvika att spela på onsdagmornarna, jag tycker det är roligare att spela då uppdateringen väl är ute ^^ Men det passar ändå rätt bra idag, jag ska rätt snart åka iväg på ett möte och sedan ska jag försöka imitera en vanlig människa i flock under ett par timmar, så jag har saker att göra medan servern är nedstängd. Fast jag lär sitta rätt mycket med mobilen för att ha uppsikt över SSO's nyhetssida, hehe...
 
   Som jag skrev förra veckan har vi ju väldigt mycket att se fram emot i spelet, utefter alla ledtrådar vi har sett i spelet. Vi har nog aldrig förr sett så många saker i spelet på en gång som skulle kunna utvecklas till något nytt och spännande. Därför blir det ju ännu svårare än vanligt att gissa på vad som kommer, för det kan ju också hända att något som vi aldrig har sett släpps.
   Jag pallar inte med att gissa idag. Jag tänker säga att jag hoppas på ett svart träns utan nosgrimma, Iddy säger att han vill ha ett. Förhoppningsvis har vi nya hästar att se fram emot, de har väl kommit ungefär varannan-var tredje vecka sedan funktionen släpptes.
   Postertävlingen är ju avslutad och det vore kul om de visar vinnarna idag. Dock måste det ju vara en otroligt massa bidrag de måste gå igenom, så det är nog inte så konstigt om vi får vänta till nästa vecka.
 
   Nä nu ska jag avrunda, här sitter jag och flummar för flummandets skull. Men jag återkommer i eftermiddag, så simma lugnt till dess.


Siri Moonbear

Så det är inte bara jag som tokuppdatetar SSOs nyhetsida tills uppdateringen är uppe, hehe *_* Men det hade varit väldigt roligt att få se postervinnarna c:

Och jag känner att jag typ spammar din blogg med kommentarer menmen du får överleva :>

Svar: Det är chill, kommentarer är bra grejer jao (y)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.