Chrome Pointer

Vitt och gult

   Om jag säger att jag älskade Vinterryttaren så ljuger jag faktiskt. Det var, och är, det Star Stable-spel jag tycker allra minst om. Men allt är ju inte pest och pina. T ex de stora villorna i spelets tre byar, de är ju faktiskt riktigt vackra.
 
   Nä, Vinterryttaren var ju en sån otrolig besvikelse efter Höstryttaren. Det är absolut inget dåligt spel, det är bara så att Höstryttaren var så fantastiskt att ingenting kunde leva upp till det innan SSO kom.


Linnea diamondfeather

Vad menar du med höst och vinterryttaren??? MVH Linnea diamondfeather SSO

Svar: http://sv.jorvikipedia.wikia.com/wiki/Star_Stable
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.