Chrome Pointer

Vill du ha hjälp med SSO?

   Det är inte bara vi svenskar (några av er kanske är från Finland också?) som spelar SSO. Tack vare Maggie Oldcamps blogg, som jag återigen berättade om igår, hittade jag den här sidan. Om du inte kan tyska går det utmärkt att översätta sidan i Google Chrome eller liknande. Den är inte helt färdigställd än, men det är ju inte Wikin heller så jag har inte mycket att säga. Jag tycker det är en jättebra sida och den kan säkert vara till stor hjälp för många.
 
   Länk HÄR.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.