Chrome Pointer

Vattenhämtning

   Då jag började spela SSO vid tidernas begynnelse gick det att fylla på sin vattenhink vid fontänen i Silvergladebyn. Det gick också att sköta om hästen inne i Silvergladebyn, vilket jag tyckte var riktigt nice.
 
   Jag ser gärna att det kommer tillbaka. Att kunna fylla på sina vattenhinkar i fontäner är ju rätt logiskt egentligen. Kanske inte det fräschaste alternativet, men brunnarna kanske ser ännu värre ut, vad vet vi?
   Och då vi ändå är inne på det ämnet, vattenkranen i hemstallet. Jag vill kunna hämta vatten där. Logik. Jag tror iofs att den funktionen kommer snart, men som sagt, det är något jag verkligen hoppas på.
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.