Chrome Pointer

Väntar tills mörkret faller

   Under tiden sitter jag och antecknar. Jag har ett stort anteckningsblock (som var menat till skolan i höstas, men det blev ju inte så) där jag skriver in typ allt jag behöver till Wikin. Ett mysigt tidsfördriv, jag gillar att skriva för hand ibland också :) Känner att jag behöver underhålla min handstil lite ^^'
   Det jag skriver upp just nu är idéer till bloggen, faktiskt. Då designidéer, ska lägga till ett par saker. Det är bara småsaker som inte kommer förändra bloggen mycket, men jag vill ha med dem. Jag gillar att ha en välsorterad blogg, helt enkelt. En välsorterad Wiki är väl rätt nice det med, I guess.
 
   Har en massa bilder i Fraps som ska raderas också. Jag fotar något kopiöst mycket med Fraps för Wikins skull och båda mina hårddiskar börjar fyllas upp, så nu får jag ta mig i kragen och radera det jag inte behöver.
 
 
   En av mina absoluta favoritbilder från spelet någonsin, jag tycker om det här enkla :) ♥


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.