Chrome Pointer

Vad glad jag blir :D

   Har haft ett galet antal besökare idag tack vare en länk från April Starwood, men jag måste säga att besökarantalen gör mig inte så mycket. Däremot hade jag en hel drös med kommentarer nu då jag kom hem från dagens strapatser, och det tycker jag är jätteroligt. En stor anledning till att jag skriver så som jag gör här är att jag vill veta vad andra tycker om SSO, och som jag har sagt så många gånger innan så vill jag ena vårt lilla community lite.
 
   Jag ser att några har hittat till min bebis aka SSO Wiki, vilket jag är väldigt glad över, och jag blir ännu gladare om ni redigerar. Dock är det inte okej att sabotera med oseriösa redigeringar - vet ni hur många timmar jag har spenderat framför datorn för att få Wikin så stor som den är nu? Jag har som tur är fått fantastiskt bra hjälp på vägen, mestadels av den otroligt kunnande Maria Moondaughter, men man blir så besviken då någon kommer med en redigering som bara verkr vara till för att sabba sidan. Tror det har hänt tre gånger att någon har rensat WIkins startsida. Helt. Nu går det visserligen att återställa, men det är fortfarande inte okej att bete sig på det sättet. Det hoppas jag att ni förstår, att jag inte bara är en galen artonåring som gillar att skrika på barn, jag är en människa med känslor, precis som ni är.
 
 
   Som vanligt kom jag av mig lite. Fast det är väl lite min grej egentligen, att komma av mig och helt plöstligt börja snacka om något helt annat.
   Det jag den här gången vill komma fram till är - tack för att ni läser, tack för att ni delar era tankar med mig, tack för att jag i och med era kommentarer får nya saker att reflektera över. Åt er som hittade hit idag för första gången - välkomna hit och jag hoppas att ni vill stanna och bolla idéer med mig, till er som har varit här ett tag - tack för att ni står ut med mina långa fluminlägg och tack för era glada och uppmuntrande kommentarer. Jag gör visserligen det här, allt arbete med bloggen, mest för att jag älskar att skriva, men att ni svarar på det jag skriver är en stor bonus :)


Stephanie Snowhall

Hej! Jättefin blogg du har <3 Fortsätt såhär

Svar: Tack så mycket :D
Esmeralda Silverforce

Siri Moonbear

Haha, jag vågar knappt redigera Wikin ifall jag skulle ha felaktig information, heh x)

Svar: Felaktig info gör inget, det går att ändra, men då folk raderar hela sidor eller skriver saker som "HEEEEEEEJ" mitt i en sida, det är då jag blir skogstokig :P Så var inte rädd du, jag lovar att jag inte bits så länge som redigerarna sköter sig ^^
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.