Chrome Pointer

Uppdragen i Firgrove

   Jag har ju spelat SSO i ungefär ett och ett halvt år nu, i princip dagligen. Ganska galet hur beroende man blir, men jag kan säga att under denna tid har jag haft kanske 50 SSO-fria dagar - och det är i princip ridlägerveckor och jobbdagar då jag inte är hemma alls jag har räknat bort. Rätt sjukt.
   Då man har spelat så mycket som jag har gjort blir det så att man gör de dagliga uppdragen av vana. Jag har nog inte riktigt läst vad uppdragen går ut på på väldigt länge, det har ju liksom bara varit "nu ska jag dit och göra det, sen ska jag dit bort och göra det där". Först nu, då jag den här veckan måste skriva ner vartenda ord jag läser för att langa upp det på Wikin, har jag återupptäckt uppdragen.
 
   Då jag började spela fanns inte det här med daglig uppdrag. Alla blå uppdrag gick att göra en gång om dagen helt enkelt. Det var inte så att Moorlands uppdrag bara gick att göra på söndagar eller att Valedales uppdrag bara gick att göra på måndagar, de gick att göra varje dag.
   Jag hade faktiskt helt glömt bort det. Fram till idag då jag satt och skrev ner monologerna i Firgrove. Det snackas om vargar på nätterna och saker som behöver göras varje dag. Monologen funkade då man kunde göra grejerna varje dag, men det kan man ju inte längre.
 
   Men monologerna påminde mig också om att det verkligen finns potential för Firgrove. Det snackas om att fåren blir tagna av vargar på nätterna. Vi har ju faktiskt aldrig sett vargar i Firgrove, trots att det pratades om vargar i skogarna redan på Höstryttarens tid - och det var en himla massa år sedan. Det vore jättekul om det framöver kom uppdrag med vargar i skogen, och kanske att man får bygga ett fårhus i sandtaget där fåren kan vara säkra på nätterna. Konstigt att jag aldrig tänkt på fårhus innan, jag som mött får IRL minst tre gånger i veckan de senaste fem åren. Får är himla roliga djur, faktiskt. (Jag har blivit adopterad av två får på min gamla ridskola - och de har båda fått vita lammungar i år. Måste åka och krama på lammungarna.)
   Nejmen grejen med det här var att jag tycker att monologen borde ändras så att den passar spelet bättre i dagens skede, och så hoppas jag på att det blir lite vargar ute i Firgroveskogarna - om det nu inte händer något mer med den sovande björnen.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.