Chrome Pointer

Twinkle Twinkle Little Star

   Då det blir mörkt ska jag och Ash ge oss ut på stjärnjakt :) Jag gillar att leta stjärnor i mörkret, och nu håller jag mig borta från alla SSO-bloggar eftersom de spammas sönder med stjärnkartor och massa grejer från dagens uppdatering. I morgon bitti ska jag fortsätta med uppdragen, jag tycker det här verkar riktigt spännande :)
 
   Det kom ju nya sadlar till Moorland idag, och jag blev riktigt glad över det! Jag är mycket förtjust i westernsadlarna och de nya har väldigt fina designer. Tyvärr har jag inget träns som riktigt matchar dem såvitt jag vet, så nu ska jag spara JS som en tok. SC ska jag inte göra av med innan min nästa häst tar plats i stallet, så...
 
   Billys blomsterträdgård, sorry, så hette den inte längre. Däremot har vi en galet vildvuxen trädgård innebodd av halva ABBA. Jag är inbiten Mello- och ESC-älskare (stämplad som nörd av majoriteten av min bekantskap) så jag hoppas ju på att det ska föreställa en hyllning till ABBA just för att det snart är ESC. Jag är väldigt nyfiken på hur det här ska sluta, jag hoppas att trädgården ska rustas upp och bli lite prydligare... det hoppas väl alla. Det tror man, åtminstone.
 
   Också nytt för dagen (förutom att Steve spikat upp ett schyst staket borta hos sig) är ju de efterlängtade funktionerna om att fylla vatten inne i hemstallet och att köpa höbalar. Det är jag glad för.
 
   Det är så kul att se SSO växa och bli mer förfinat, spelet blir bara mer perfekt för var vecka ♥


Siri Moonbear

Tack för tipset att leta i mörkret, hjälpte mig väldigt mycket :D

Svar: Visst är det fantastiskt? :D Det blir så mycket lättare och dessutom är det så mysigt att se stjärnorna glänsa ^^
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.