Chrome Pointer

Trädgården med de galna trädgårdsmästrarna

   Jag är stormförtjust i Vingårdens Trädgård. Jag tycker uppdragen är jätteroliga och nu då den börjar ta form är den fantastiskt fin. Jag har gjort uppdragen så långt att Solgården är färdig, och den är rätt fantastisk, tycker jag. Dock hamnade jag åter i Spoilerträsket då jag öppnade Bloglovin' i morse, så trist. Det är ju extra najs då folk ska spoila i rubriken och i första meningen av inlägget, för de är ju rätt svåra att undvika. Aja, jag slutade följa den bloggen nu, jag blir så besviken av att få spoilers kastade i ansiktet sådär - det är ju därför jag började använda Bloglovin', för att lättare ha koll på de SSO-bloggar jag gillar och samtidigt kunna sålla ut alla spoilers.
 
   Den lilla belöningen jag fick nu vid de avslutade uppdragen tyckte jag var väldigt fin. Så fin att den ska användas mycket framöver. Tyckte det var en kul grej och hoppas på liknande belöningar efter uppdrag framöver :)
 
   Nu ska jag kuta till Valedale och köpa Iddys efterlängtade skor.


Siri Moonbear

Usch för spoilers, man vill ju gärna göra uppdragen själv :/

Svar: Verkligen, tycker att folk kan respektera andra med en varning åtminstone :(
Esmeralda Silverforce

Selena Flowerfall

Ja, jag tycker att det är sjukt irriterande! Man kan ju i alla fall skriva spoilvervarning, det gör jag alltid. Men jag ska börja lösenordsskydda alla inlägg med spoilers, så att folk kan kolla om dem vill, efter att dem gjort uppdraget t ex. Så behöver dem inte bli spoilade. :) Lösenordet kommer vara spoil. Jag vill respektera att folk inte vill bli spoilade, och jag vill inte förstöra det spännande i ett uppdrag för någon.

Svar: Att lösenskydda speciella inlägg är en jättebra taktik! Du råkar inte veta om det är möjligt att göra så med enstaka inlägg på Blogg.se? :P
Esmeralda Silverforce

Susan Moonstar

Jag gillar inte bloggar som inte tar hänsyn till andra och slänger ur sig en massa spoilers utan att varna. Usch. Tyvärr fortsätter jag följa de ändå. Men det är väldigt respektlöst att visa oss varenda lite hemlighet och ruta i uppdragen (vilket är jättesnällt för de som VILL det) utan att åtminstone varna.

Svar: Ja, nu fick jag se det som jag antar är avslutningen på uppdragsserien efter Solgården, jättetrist :( Hur svårt kan det vara att skriva "Spoilervarning" högst upp i inlägget?
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.