Chrome Pointer

Text igen

   Tänkte langa in ett nytt textstycke, i jakt efter lite respons.
   Det förra stycket jag langade in handlade om Ely, som reste runt i området runt Meanderstallet. Nu har det gått några år och hennes kusin Esmeralda har kommit till Moorland. Jag baserar som sagt texten på uppdragen i spelet, och det här är i början då hon letar upp Jasper Holbrook för att rädda Moorlandstallet från mr Kembell.
   I responsväg söker jag typ konstruktiv kritik. Det är kort, det här stycket, men jag tror ändå att det går att relatera till...? Typ...? Äh vafanken.
 
 
 

   Ash trivdes uppenbarligen med den nya sadeln, och han rörde sig på ett helt annat sätt då vi åter begav oss från stallet. Jarls väg skulle vi denna gång besöka, så jag red upp längsmed den östra av vägarna från stallet.

   ”STOPP!”

   Ett gevärsskott for av och Ash stegrade i panik. Jag kastade mig framåt och slog armarna om halsen på honom, och tacksamt nog tog framhovarna snart mark igen.

   ”ÄR ALLA HELT SKOGSTOKIGA PÅ DET HÄR STÄLLET?” tjöt jag.

   Framför mig stod en liten man med ett gevär i handen. Han bar en jeansoverall över en gul skjorta, en bredbrättad cowboyhatt prydde hans lilla huvud och han blossade på en lång pipa. Han var skelögd och hade ett vitt, brett getskägg. Lysande, det här.

   ”Vad gör du här?” gastade den lille mannen.

   ”Är du Galne- Gamle Jasper Holbrook?” Tusan också, som vanligt sade jag mer än jag borde.

   ”Beror på vad du vill.” Han sträckte upp en hand och rättade till pipan.

   ”Rökning skadar”, sade jag automatiskt. Oops.

   ”Vad gör du här?” Ja, det gjorde ju honom inte direkt gladare.

   ”Jag letar efter Thomas Moorlands ägandebevis till Moorlandstallet.” Ash steppade åt sidan. Han var visserligen en modig häst, men till och med han hade sina gränser.

   ”ÄGANDEBEVIS?” ylade Jasper. ”FÖRSVINN FRÅN MIN GÅRD!”

   Jag hade inte så mycket mer val än att slå på en tvärvändning och rida järnet, för kulorna ven över mitt huvud då Ash i panik spurtade hem.

   ”Gubben är ju inte klok”, flämtade jag då jag mötte May vid grindarna.

   ”Låt mig gissa – Jasper?”

   ”Hur kunde du veta det?” muttrade jag och lade mig framåt över Ashs hals. ”Underbara häst, jag vet inte hur du vågar stå ut med sånt här.”

   Ash fnös med bakåtvända öron.

   ”Har du haft någon tur?” Justin kikade ut ur stallet.

   ”Inte mer än att din morfar försökte skjuta mig.”

   Justin gjorde en grimas.

   ”Han ja, såklart att han har papprena…” Han rynkade pannan och drog en hand över ansiktet. ”Fast… jag tror att jag har en idé.”

   ”En till av dina briljanta idéer, Justin?” flinade May.

   ”Nja, den här är faktiskt lite utöver det vanliga.”Miranda Moonbell

Åh, vilken fantastiskt rolig idé! :D Jättebra och roligt skrivet, keep up the good work! :D

Svar: Tack så mycket :D
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.