Chrome Pointer

Supernova

   Det var Lucy Westlakes häst Supernova som fick vara modell denna gång. Jag har aldrig förr ritat en cremellofärgad häst och jag är faktiskt nöjd :) Ögonen är grymt svåra, liksom skuggorna som är lite mörka, men det är verkligen en utmaning att få liv i bilden! Jag tycker det är svårt att skugga men det känns som att det blir bättre varje gång :) Förhoppningsvis kommer jag snart lyckas bättre med hästarnas ögon och mular x)
 
 
   Jag har dragit ihop en liten lista på hästar som jag vill prova att rita faktiskt, det är kul att testa olika färgkombinationer :)


Lucy Westlake

OJ TACK O____O

Svar: Hoppas att du gillar den :)
Esmeralda Silverforce

Lucy Westlake

Den var jättefin! :D hoppas det är okej att jag la upp den på min instagram, skrev att du har gjort den och länkade till din blogg :)

Svar: Självklart är det okej :) Roligt att du gillar den!
Esmeralda Silverforce

Rebecca Longside

Oj så fin :D Får man önska sig en bild av sin häst? :)

Svar: Tack så mycket ^^ Önska man man absolut göra, jag vågar inte lova något om det nu inte skulle bli av, men vilken häst vill du helst ha avmålad isf? :)
Esmeralda Silverforce

Rebecca Longside

Gärna min häst Moonknight, en morab. Isabell färgad. Kallas Monis :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.