Chrome Pointer

Stormbeauty

   Fick inspiration till att rita och denna gång blev det Alicia Starnights Stormbeauty som fick stå modell. Jag har alltid gillat färgen detta vackra sto har, särskilt eftersom den påminner mig mycket om en pålle jag känt IRL.
 
   En teckning som gjordes på väldigt kort tid, men jag hoppas att den uppskattas ändå. (Och yes, min handstil också, hehe)


Alicia Starnight

Aww vad söt! :D Tack för att du ritade av! :) Du är verkligen superduktig :D Underbar bild <3

Svar: Kul att du gillar den :D
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.