Chrome Pointer

Stolt

   Jag är stolt över min lilla Wiki. Den utgör en trevlig sysselsättning för mig, och förhoppningsvis utgör den ett roligt tidsfördriv för de som använder den. Nu har jag börjat komma på lite bra system för att förenkla för mig själv också, så den blir bara bättre. Nu har jag börjat lägga upp de dagliga uppdragen, och med dem en extra "gorilla-förklaring", som chefen jag hade på mitt förra "jobb" gillade att säga - alltså typ "SSO-uppdrag för dummies". Planen är att någon gång ska jag göra en hel sådan walktrough - en gorilla-guide till hela spelet. Sen kvarstår ju problemet att många inte bryr sig om att läsa uppdragsbeskrivningarna alls, men vissa människor verkar ju gilla att skaffa extra problem åt sig själva.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.