Chrome Pointer

SSO har överträffat sig självt

   Alla ni som avslutat de nya uppdragen med Ydris förstår nog vad jag menar med det. Jag tänker inte visa bilder eller något sådant om det nu är så att någon av er som läser inte har gjort klart uppdragen - själv råkade jag se massvis med spoilers och jag blir så irriterad då folk inte bara kan skriva "Spoilervarning" i rubriken. Jag kan knappt använda Bloglovin' längre utan att få spoilers kastade i ansiktet.
 
   Back to the topic. Avslutningen på det här uppdragen, det var en av de bästa belöningarna vi fått än så länge, tycker jag. En fantastisk miljö, verkligen, jag galopperade varv på varv i ringen och bara stirrade på den otroliga grafiken. Och jag känner lite, liksom om vi får vara med om det här så nära "hemma", så nära Moorland där allt började - vad döljer sig för oss på andra sidan Southsilvervattnet? Vilka storheter kommer vi stöta på där?
   Jag är nöjd och glad. De senaste uppdragsserierna vi har fått har varit otroligt bra tycker jag, jag blir bara lycklig. Wiho.


Siri Moonbear

Åh ja, älskar också cirkusen :) Det tog ett tag för mig att förstå alla funktioner i den men nu så älskar jag den bara ännu mer :v

Men det var början på detta inlägg som fick mig att tänka till. Jag vill ju inte spoila - inte alls - men ändå så vill jag kunna skriva om uppdragen då de berör mig. Hm. Haha, det jag ville skriva var att jag är tacksam för att du får mig att tänka till x)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.