Chrome Pointer

SSO-gängets varning

   Jag hoppas att alla har läst nyheterna på SSO's hemsida. Varningen om att inte lämna ut sina uppgifter till andra spelare. För vissa är det en självklarhet, men jag tror att den nya generationen på nätet, alltså de som är i snitt yngre än femton, ofta inte har samma tänk. Internet har inte alltid varit en självklarhet för mig och jag vet att både jag och klasskamrater fick lär oss mycket om att vara försiktiga på nätet då vi började få tillgång till internet via skolan då vi var ungefär nio år gamla. Jag vet inte om skolor fortfarande erbjuder elever samma sak med samma information, men hursomhelst tror jag att det är bra att gå igenom saken ofta.
   Internet är lite som colosseum i Rom. Man kastas till lejonen. Så man ska vara väldigt försiktig med det man ger ut, särskilt då det kommer till personliga uppgifter.
   Så, det var allt för idag. Jag är trött. Ska sova.
   ... Kunde inte låta bli.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.