Chrome Pointer

Spelchatten

   Typ då jag startade upp den här bloggen skrev jag mycket om att folk inte skötte sig i chatten och att det ofta var bråk och dålig stämning. Och jag kom att tänka på idag, att det stämmer inte längre. Vilket är jätteskönt.
   Åtminstone då jag är inloggad ser jag väldigt sällan att något händer. Just nu tycker jag att chatten är riktigt trevlig, det är bra ton, det är väldigt lite spammning och... okej, visserligen tycker jag att chatten är lite död, men det är roligt att folk har skärpt till sig :)
 
   Hur tycker ni att chatten är just nu?


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.