Chrome Pointer

Spara som bara den

   Just nu har jag 5100 SC och nu ska här sparas - dock vet jag inte riktigt för vad. Jag gillar att spara, just den här grejen att vet om att jag har kapital. Dock planerar jag ju för fyra hästar, så det är väl bra att ha SC på lager fram till dess att de väl står i stallet :)
   Men sen då mina hästar har fyllt upp stallet, behöver man fortfarande spara då? Finns det något att spara till bortsett från kläder, husdjur eller om man nu vill byta ut en häst?
   Jag tvivlar på det, men det får man ju se.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.