Chrome Pointer

Sorry för frånvaron...

   ...men lunchen med min klasskamrat förvandlades till en lekeftermiddag då vi kubbade runt i områdets stora köpcentrum och kollade på 5D-bio (vi är två mycket stora barn, haha), spelade kort och experimenterade med magnetiskt nagellack. Jag kom hem för ungefär en kvar sedan och ska undersöka dagens uppdrag så fort som jag fått lite mat i mig :)


Sofia Skyforest

Hejsan!jag undrar var du får tag på musiken som finns i Sso? c: Kram Sofia

Svar: Det finns i spelfilerna som installeras i datorn då man installerat SSO :) Det går att hitta på datorns hårddisk.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.