Chrome Pointer

Solvalvet

   Jon Jarls grav. Vi vet att den ska gömma mer än vi än fått upptäcka.
 
   För att komma in i valvet behövde vi en solnyckel. Solens sigill är det som Jon Jarl kommer ut ifrån då vi möter hans spöke.
 
   Nästa valv är Månens. Man ser porten, där nere i gravvalvet. Men då är frågan - är någon begravd i Månens valv? Kommer vi härnäst tränas i Månens cirkel hos Aideens beskyddare? Och om det nu är så att någon är begravd i valven under Jon Jarl - jag säger valven i plural, för Stjärnan och Blixten bör ju finnas där under - kan det hända att vi djupt nere i berget äntligen får möta självaste Aideen?
 
 
   Har ni några tankar om saken?


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.