Chrome Pointer

Skrittur på Iddy

   Jag har varit lat den senaste veckan och inte orkat byta häst, så jag har kutat runt på Ash hela tiden. Fick lite dåligt samvete nu dock och langade på Iddan träns och benlindor, sen skrittade jag till slottet via Västra Jorvikvägen. Jag. Skrittade. Hela vägen. Tror inte att det har hänt någon gång i världshistorien, jag har så galet dåligt tålamod framför dataskärmen, haha.
   Jag tycker då inte att rosa är Iddys bästa färg... Vänta bara tills den dagen ett av mina ston tar över stallet, hon kommer dränkas i rosa... (Vet exakt hur hon ska se ut och vad hon ska heta, allt är planerat in i minsta detalj, åhåhåhå ♥)


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.