Chrome Pointer

Ska den här komma?

   Jag tror att de flesta känner igen den här bilden - den är från T-shirttävlingen. Jag är faktiskt rätt förtjust i tjejens hår. Jag börjar få lite lust att förnya mig på något sätt i spelet, men jag vill inte ha en drastisk förändring - då blir det inte längre Esme. Esme ska ha sitt långa, bruna hår och de de gröna ögonen ska stråla i ett väldigt lättsminkat ansikte.
   Det är många som har spekulerat om ifall den här frisyren ska komma till Grandma's Glamour, skönhetssalongen i Firgrove, och jag hoppas på det. Det är fullt möjligt att jag skulle kunna tänka mig att använda den och det är väldigt roligt då nya frisyrer kommer till spelet - Alla är olika, och ju fler val vi har framför oss desto mer personlig blir vår karaktär. Man blir inte bara en i mängden, man syns.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.