Chrome Pointer

Silverglades bibliotek

   Jag älskar verkligen den här platsen. Men, det finns ett par saker som jag inte är nöjd med.
 
   Nummer ett. Biblioteket är inte ens en plats på kartan, det går inte att upptäcka, om ni förstår vad jag menar. Det tycker jag inte om. Bibliotek som det här är ett kulturarv och jag tycker faktiskt att det borde räknas som en plats.
 
   Nummer två. Stackars bibliotek, så många böcker men ingen kan läsa dem. Jag vill så som så många kunna läsa böckerna här. Om inte annat kanske Jorvik Gazette (de från hemsidan och de artiklarna som fanns i Starshine Legacy) kunde finnas tillgängliga här?
 
   Jag hoppas verkligen att biblioteket utvecklas i framtiden, för jag tycker det är en fantastisk plats.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.